Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

01 oktober 15:57, Stöld/inbrott, Linköping

Flera villainbrott i södra Linköping.

12.11 en villaägare ringde till polisen och anmälde att ett inbrott upptäckts i villan i Ekholmen. Någon har tagit sig in i huset genom att bryta upp en altandörr. I huset är det rörigt efter tjuvens jakt på värdeföremål att stjäla. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om grov stöld genom inbrott, men det är ännu oklart vad som kan ha stulits. Polisen har spärrat av delar av huset för en kommande kriminalteknisk undersökning. Det finns ingen misstänkt.

14.01 samtal till polisen från en villaägare som precis kommit hem och upptäckt inbrott i huset i Berga. Husägaren har varit borta i ca 90 minuter och under den tiden har inbrottet skett. Oklart hur tjuven har tagit sig in men en dörr stod öppen när ägaren kom hem. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om grov stöld. Polisen har spärrat av delar av huset för en kommande kriminalteknisk undersökning. Det finns ingen misstänkt.

15.01 samtal till polisen om en villaägare i Vidingsjö som varit bort i ca två timmar och upptäckte inbrott när de kom hem. Oklart hur tjuven tagit sig in men det drabbade paret som bor i huset har upptäckt att smycken saknas. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om grov stöld och en kriminalteknisk undersökning kommer att genomföras. Det finns ingen misstänkt.

Polisen är angelägen om att komma i kontakt med personer som kan ha gjort iakttagelser av misstänkta personer eller fordon i områdena Berga, Ekholmen och Vidingsjö. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens kontaktformulär.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen