Uppdaterad 10 oktober 12:49

10 oktober 05:24, Trafikolycka, personskada, Kalmar

Trafikolycka RV 25 vid Rinkabyholm. Vägen ej framkomlig.

Trafikolycka mellan lastbil och personbil på riksväg 25 norr om Rinkabyholm utanför Kalmar. Okänt skadeläge. Helt stopp i trafiken i båda riktningarna minst fram till 06.30. Polis, ambulans och räddningstjänst arbetar på platsen.

06.43 Två personer är förda till sjukhus med ambulans. Vägen är fortsatt avstängd i båda riktningar, bärgningsarbete pågår.  

07.23 Lastbilens placering gör att bärgningsarbetet dröjer. Enligt uppgift från platsen väntas lastbilen kunna bärgas först under eftermiddagen. RV25 mellan Smedby och Kalmar är fram tills dess helt avstängd. Polispatruller är på plats och leder om trafiken via Smedby.

12.41 Polispatrullerna är klara på platsen, trafikverket hanterar trafikläget på platsen fram tills bärgningen är genomförd. En anmälan om trafikolycka upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen