10 oktober 06:11, Sammanfattning natt, Västra götalands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under kvällen tjänstgör Peter Adlersson.

22.20 Rån, Östra Hamngatan, Göteborg. En kvinna uppger att hon blivit rånad på sin mobil och plånbok. När kvinnan går och pratar i sin mobil kommer gärningsmännen i fatt henne bakifrån, och rycker till sig mobilen, där hon också har sin plånbok. Gärningsmännen försvinner därefter riktning mot Avenyn. Polispatrull möter upp kvinnan, och tar uppgifter till en anmälan gällande rån. Det finns ingen misstänkt för händelsen.

23.00 Skadegörelse, Bleket, Uddevalla. Polis skickas till platsen efter att uppringare hört glaskross vid kyrkan. På plats konstateras att rutor till en ytterdörr i anslutning till kyrkan krossats. En anmälan gällande skadegörelse upprättas. Det finns ingen misstänkt för händelsen.

03.36 Rån, Haga Nygatan, Göteborg. En man blir rånad på sin mobiölk, genom att ha blivit knuffad mot en vägg och slagen mot handen av en ensam gärningsman. Polis möter upp mannen, och en anmälan rån upprättas.

06.26 Rån, Övre Spannmålsgatan, Göteborg. En man blir rånad på pass, bankkort och mobil av tre gärningsmän som uppges ha hotat honom med kniv samt glasflaskor. Polis möter upp mannen, och en anmälan gällande rån upprättas. Det finns ingen misstänkt.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen