Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

10 oktober 06:29, Sammanfattning natt, Hallands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under kvällen tjänstgör Peter Adlersson.

02.55 Trafikolycka, Gamla Tylösandsvägen / Nya Tylösandsvägen, Halmstad. Polis skickas till platsen, där en bilist kört ner ett trafikljus samt skyltar. Bilen står nu mitt i vägen, men någon förare finns kvar på platsen. Bilen bärgas från platsen, och personal från tekniska kontoret skickas ut för att ta hand om trafikljuset.

05.19 Stöld, Nyhem, Halmstad. Polis skickas till Nyhem, där två män uppges ha brutit sig in i en byggnad. De båda männen hinner dock lämna innan polis anländer. Polis anträffar dock två män i området, och de kan kontrolleras. På byggnaden konstateras skador på en dörr, men det ska inte ha varit något inbrott. Männen har två elcyklar med sig, som tas i beslag, och de är nu misstänkta för stöld alternativt häleri samt ringa narkotikabrott genom eget bruk.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen