Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

10 oktober 07:46, Sammanfattning kväll och natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet (22-07).

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett antal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:40 Skadegörelse Boden. Två män som stökar i ett trapphus i Boden. Ska ha gjort åverkan på en lägenhetsdörr. Polis har varit på plats och sökt i området, inga män påträffade. En anmälan om skadegörelse och ofredande kommer att upprättas.

23:55 Sedlighetsbrott Gällivare. Man som ska ha gjort oönskade närmanden mot kvinna i en bostad i Gällivare. Kvinnan har fått ut mannen ur lägenheten men han är kvar utanför. Polis beordras till platsen. Patrull som kommer till platsen träffar på mannen som är påverkad. Han tas med till polisstationen med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer. Han är i nuläget misstänkt för sexuellt ofredande.

01:50 Rattfylleri Boden. Polis kontrollerar ett fordon. Föraren uppvisar tecken på att vara påverkad av narkotika, han får följa med för provtagning och förhör. Han är i nuläget misstänkt för drograttfylleri, narkotikabrott eget bruk och grov olovlig körning. Bilnycklarna är omhändertagna.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen