Uppdaterad 11 oktober 06:55

11 oktober 00:34, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser i länet

00:34 - Lugn start på natten i länet. Inga akuta händelser att rapportera om.

02:57 - Drograttfylleri. Birsta, Sundsvall.

Polispatrull stoppar och kontrollerar en för dem intressant bil. Vid kontrollen uppstår misstanke om att föraren, en man i 30-årsåldern, är påverkad av narkotika. Mannen medtas till kroppsbesiktning misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk. Patrullen håller även ett förhör med mannen.

04:44 - Stöld/inbrott. Centrala Sundsvall.

Väktare kontaktar polis med anledning av att flertalet larm utlösts på en adress i centrala Sundsvall. Flera polispatruller åker till platsen och efter några minuter kan en man gripas. Mannen förs till polisstationen för vidare utredningsåtgärder. Patrullerna som är kvar på platsen söker igenom området, dokumenterar och säkrar eventuella spår.

Uppdatering 06:55
Mannen, som är i 45-årsåldern, misstänks för försök till stöld. Han kommer att förhöras, då han nyktrat till.

06:07 - Det har varit en natt med normal arbetsbelastning där polisen även har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte har resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen