Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

11 oktober 07:19, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisarbete i polisområde Södermanland.

06.15 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvuddelen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt påverkan.

00.44 polispatrull träffade på en man som verkade påverkad på Läroverksagatan i Katrineholm. Det var en man i 25-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott.

05.56 vid en rutinkontroll av en bilist på Stockholmsvägen i Katrineholm uppstod misstanke om att bilföraren, en man i 60-årsåldern kunde vara alkoholpåverkad. Mannen fick följa med för provtagning och förhör.

Polisen har under natten arbetat med ett försvinnande, se särskild notis som publiceras inom kort.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen