11 oktober 07:19, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.30 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvuddelen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, ingen har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt påverkan.

03.10 vid en rutinkontroll av en bilist på Stockholmsvägen i Norrköping uppstod misstanke om drograttfylleri på föraren. Det var en man i 25-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör.

04.15 inringare kontaktade polisen om att ett trasigt fönster hade upptäckts på Hunnebergsgatan i Linköping. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om stöld genom inbrott. Sannolikt har en bärbar dator stulits, eftersom elsladdar till en dator hängde ut genom fönstret. Det finns ingen misstänkt.

05.15 upptäcktes ett inbrott på ett företag på Bangårdsgatan i Linköping. Ett inbrottslarm hade utlöst och någon har varit inne och stulit två datorer, efter att man tagit sig in genom ett fönster. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott och en platsundersökning är genomförd. Det finns ingen misstänkt.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen