11 oktober 07:02, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:11 Arbetsplatsolycka, Piteå
Polis beordras till Haraholmen med anledning av en arbetsplatsolycka. Enligt initiala uppgifter har en man ramlat på en båt. Han transporterades till sjukhus, men uppges inte vara allvarligt skadad. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan gällande arbetsplatsolycka.

23:25 Brand, Boden
Samtal inkommer till SOS om brand i byggnad i Lassbyn. Ingen person befann sig i bostaden. Polis har hållit förhör med bland annat räddningsledaren, samt fotodokumenterat. Anmälan gällande brand, utan misstanke om brott, upprättas.

05:48 Stöld/inbrott, Boden
Polis beordras till ett boende i centrala Boden med anledning av ett pågående inbrott. Två personer ska ha varit inne i ett personalutrymme och i samband med detta har personal hotats. När polis kommer dit har personerna lämnat platsen. Polis har sökt i området, men utan att påträffa dem. Bland annat saknas medicin. Patrullen håller förhör och dokumenterar på platsen. Anmälan gällande stöld, samt olaga hot upprättas. En teknisk undersökning kommer att genomföras.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen