Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 12 oktober 07:43

12 oktober 07:39, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Polisen har under natten mot lördagen hanterat 53 ärenden gällande Södermanlands län. Ingen person har gripits misstänkt för brott. Sju personer har omhändertagits för fylleri eller för misstanke om påverkan av narkotika. Några bråk i krogmiljön har rattorterats men ingen person har skadats allvarligt.

02:42 Polisen tid emot ett överfallslarm från McDonalds i Nyköping. Ett gäng ungdomar uppträdde aggressivt och slog på teknisk utrustning i restaurangen. När polis kom till platsen hade ungdomarna lämnat platsen. En kvittomaskin hade tagits sönder och polisen tog upp en anmälan om skadegörelse.

04:47 SOS larmade polis och räddningstjänst till Nygatan, Strängnäs med anledning av brand i en container. Branden släcktes av räddningstjänst och polisen tog upp en anmälan om skadegörelse genom brand. Det finns ingen misstänkt.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen