Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 13 oktober 08:19

13 oktober 07:37, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Sedan midnatt har polisens regionledningscentral hanterat 79 ärenden gällande Östergötlands län. Natten har varit relativt stökig med flertalet rapporterade våldsbrott. En person har gripits misstänks för misshandel och tio personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av droger.

21:11 Polisen tog emot flera samtal om höga smällar i bostadsområdet Ryd. Flera patruller rörde sig i området strax efter ljuden hörts men anträffade ingen skadad person eller någon åverkan. Misstänkta starka fyrverkerier.

23:47 Polisen larmades till en lägenhet i Skänninge med anledning av bråk. En kvinna hade misshandlats av en man som hade lämnat adressen när polisen kom till platsen. Kvinnan fördes till sjukhus för kontroll av sina skador. Mannen greps strax efter midnatt i en annan lägenhet i Mjölby. Han misstänks ha misshandlat kvinnan som han har eller har haft en relation med.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen