Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 13 oktober 08:02

13 oktober 07:43, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Sedan midnatt har polisens regionledningscentral hanterat 50 händelser gällande Södermanlands län. Natten har varit relativt stökig med flertalet rapporterade våldsbrott. Ingen person har gripits men 14 personer har omhändertagits för fylleri eller provtagning efter rattfylleri.

02:20 Polisen larmades till McDonalds i Katrineholm. Fem personer hade börjat bråka med varandra och störde personal och andra gäster. När polisen kom till platsen lugnade det ner sig. En person avvisades från restaurangen och polisen kunde lämna platsen. Det finns ingen misstanke om brott.

02:52 En man i 30-årsåldern ska ha misshandlats av en annan man på Järntorget i Eskilstuna. Mannen skadades inte allvarligt. En anmälan om misshandel är upprättad. Ingen person är gripen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen