Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

14 oktober 21:30, Olaga hot, Norrköping

Man gripen för grovt olaga hot och grovt vapenbrott.

Polisen har under kvällen haft en insats i Oxelbergen, Norrköping. Polisen letade efter en man som eventuellt kunde vara beväpnad med ett skjutvapenliknande föremål. När polis anträffade mannen så ska han ha hotat två poliser med föremålet och sedan sprungit från platsen.

Vid kl 20.15 hade polisen fått kontroll på mannen. Han befann sig då utomhus vid en adress i området. Det skjutvapenliknande föremålet togs i beslag och kommer att undersökas.

Mannen greps, misstänkt för grovt olaga hot, grovt vapenbrott, ringa narkotikabrott och skadegörelse. Han är i 25-årsåldern.

Mannen blev senare under natten anhållen av åklagare, på sannolika skäl misstänkt för grovt olaga hot och grovt vapenbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen