16 oktober 06:05, Sammanfattning natt, Västra götalands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson. Under kvällen tjänstgör Stefan Gustafsson och Peter Adlersson.

01.20 Brand, Lillekärr, Göteborg. Polis och räddningstjänst skickas till platsen, efter larm om två bilar som brinner. En bil blir totalförstörd av branden, medan en bil parkerad intill får brandskador. Anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättas. Det finns ingen misstänkt för händelsen.

01.44 Rattfylleri, Skee, Strömstad. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll. Föraren, en man, misstänkt för rattfylleri och tas med för provtagning och fortsatt utredning.

01.46 Rattfylleri, väg 186, Grästorp. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll, där bilen är belagd med brukandeförbud. Föraren, en man, misstänks för rattfylleri. Han tas med för provtagning och fortsatt utredning.

06.04 Edsvägen, Vänersborg. Polispatrull stoppar en bil för kontroll, där föraren visar tecken på påverkan av narkotika. Han tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott genom eget bruk.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen