Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 16 oktober 06:26

16 oktober 06:22, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköping län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 50-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits och inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Det finns inga ärenden som sticker ut från natten. Inga inbrott, inga misshandelsärenden. Polisen har hanterat några ärenden om rattfylleri, andra trafikbrott, hanterat en upphittad stulen moped, hanterat viltolyckor som inte har fått några allvarligare konsekvenser för trafikanter, samt åkt på larm från allmänheten eller genomfört egeninitierade kontroller som inte har lett till brottsmisstankar.

-----

Nu under torsdag och fredag 17-18 oktober kommer samtliga presstalespersoner i region Öst vara på annat uppdrag. I stället kommer presstalespersonkollegor från region Bergslagen att vara behjälpliga med att svara på frågor från media. Olika telefonnummer kommer att användas dessa dagar, ej det ordinarie pressnumret. Håll utkik här på polisen.se hur du når en presstalesperson.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen