Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 16 oktober 07:46

16 oktober 06:38, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat ett 30-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits och inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Det finns inga ärenden som sticker ut från natten. Polisen har omhändertagit en man enligt LOB, lagen om omhändertagen av berusad, åkt på larm om ringa stöld från en bensinstation, åkt på larm om pågående inbott i en bil där det inte fanns några spår alls på inbrott när polisen kom dit, hanterat ett rattfylleriärende samt andra trafikbrott, etc.

05.34 fick polisen samtal om en viltolycka med älg. Det var en bilist som hade krockat med en älg på riksväg 53 nära Kolunda, i riktning mot Flen, Eskilstuna kommun. Inga personskador rapporterades. Djuret sprang från platsen och polisen kontaktade en jägare för att söka efter älgen. Ytterligare några viltolyckor har rapporterats från natten, framför allt med vildsvin inblandat.

-----

Nu under torsdag och fredag 17-18 oktober kommer samtliga presstalespersoner i region Öst vara på annat uppdrag. I stället kommer presstalespersonkollegor från region Bergslagen att vara behjälpliga med att svara på frågor från media. Olika telefonnummer kommer att användas dessa dagar, ej det ordinarie pressnumret. Håll utkik här på polisen.se hur du når den presstalesperson som är i tjänst.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen