Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 16 oktober 13:05

16 oktober 09:51, Stöld, Norrköping

Ytterligare fyra stölder från BMW-bilar.

Polisen har under morgonen fått in ytterligare anmälningar om stölder av rattar från BMW-bilar. Den här gången har det stulits från fyra bilar som stod parkerade utomhus på olika adresser i Lindö, Norrköping. 

Tidpunkterna för när stölderna kan ha skett varierar, men den snävaste tidsramen är mellan kl 01 och 06. Stölderna lär ha utförts av samma gärningsperson/er. Polisen kommer att genomföra tekniska undersökningar på bilarna så snart som möjligt.

Polisen är i behov av tips från allmänheten för att stoppa stöldvågen. Om någon har sett personer eller bilar i området som kan misstänkas ha med stölderna att göra bör man ringa 114 14. Tjuven eller tjuvarna kan ha rört sig i området tidigare under tisdagen eller tidigare dagar för att rekognoscera.

Så sent som i måndags tog polisen emot anmälningar om stölder från åtta BMW-bilar i regionen, fem i Linköping och tre i Jönköpings län. Ytterligare stölder av samma typ har skett i Östergötland och Jönköpings län de senaste veckorna.

UPPDATERING: En femte bil har blivit av med ratt och navigationsutrustning, även det en BMW i Lindö.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen