Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 18 oktober 15:11

16 oktober 11:59, Mord/dråp, Trelleborg

Kvinna anträffad avliden, Fagerängen.

En kvinna har anträffats avliden i en bostad på Fagerängen vid lunchtid idag. Kvinnan är i 25-årsåldern. Flera polispatruller och tekniker har arbetat på platsen under dagen. Omständigheterna kring dödsfallet är oklara och ärendet rubriceras i nuläget som mord. En man är gripen.

Anhöriga är underrättade.

19.01 Mannen är numera anhållen, misstänkt för mord. Den kriminaltekniska undersökningen är genomförd. En anmälan har upprättats. Med hänsyn till förundersökningssektretess kan inga fler uppgifter lämnas för närvarande.

Uppdatering mordutredning Trelleborg

Idag fortsätter utredningen kring det misstänkta mordet i Fagerängen. En 41-årig man är anhållen och kommer att förhöras under dagen i närvaro av försvarare. De påbörjade utredningsåtgärderna från gårdagen kommer också att fortsätta under dagen. Det handlar om tekniska undersökningar, förhör och annan informationsinhämtning som är relevanta i utredningen.

Uppdatering mordutredning Trelleborg

Den 41-åring som anhållits misstänkt för mordet försattes under fredagen på fri fot. Omständigheterna på platsen är fortfarande oklara. I avvaktan på besked från den rättsmedicinska undersökningen hålls lägenheten fortfarande avspärrad. Det fanns idag ingen anledning för åklagaren att begära mannen häktad, men misstankarna kvarstår.

 

Det finns för närvarande inga andra uppgifter i ärendet.

Ewa-Gun Westford, 070-547 18 57

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen