Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 16 oktober 13:21

16 oktober 12:35, Arbetsplatsolycka, Jönköping

Två arbetsplatsolyckor i kommunen.

10.50 Det kom larm om en arbetsplatsolycka på en adress på landet söder om Ryd, Jönköpings kommun. En person som utförde något arbete på fastigheten hade fallit från en stege.

Polis kom till platsen. Mannen som fallit hade förts till sjukhus med ambulans, skadeläget är oklart för polisen.

---

Ytterligare en arbetsplatsolycka kom till polisen vid 10.20, även den i Jönköpings kommun, men i Axamo. Även där var det en man som hade fallit baklänges från en stege och landat på ett betonggolv. Även han fördes till sjukhus med ambulans, men han ska inte vara allvarligt skadad. Olyckan hände inne på ett företag.

Polisen dokumenterade omständigheterna på båda platsen och upprättar anmälningar om vållande till kroppsskada.

Polisens presstjänst har inte uppgifter om männens åldrar.

UPPDATERING: Mannen som föll i Axamo är i 25-årsåldern. Polisen har efter övervägande kommit fram till att det inte finns anledning att misstänka brott, och skriver ingen anmälan i det ärendet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen