Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

16 oktober 17:46, Våld/hot mot tjänsteman, Karlskoga

En butiksväktare som ingrep mot en butikstjuv utsattes för både våld och hot från honom och hans två kamrater.

I samband med att väktaren grep en man i 20-årsåldern som stulit varor från en butik, satte sig denne till motvärn. Mannen befann sig där tillsammans med två andra män vilka också på olika sätt angrep väktaren.

Väktaren, som är en kvinna, lyckades hålla kvar tjuven tills polis kom till platsen ca fem minuter senare. Även de andra männen var kvar på platsen.Väktaren har fått ta emot både knuffar, slag och verbala hot från de tre. Väktaren har inte fått några fysiska skador annat än ömhet av slagen och knuffarna.

Tvuven är misstänkt för ringa stöld, våld och hot mot tjänsteman samt förgripelse mot tjänsteman. En man i 20-årsåldern är misstänkt för våld mot tjänsteman och en man i 25-årsåldeern är misstänkt för hot mot tjänsteman. Ingen av männen frihetsberövades.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen