Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

16 oktober 20:03, Övrigt, Burlöv

Uppdatering dubbelmord i Arlöv.

Dubbelmordet som skedde i Arlöv någon gång mitt på dagen söndagen den 6 oktober har ännu inte nått sin lösning.

I det omfattande arbete som gjorts kring brottsplatsen är det en person som man inte lyckats komma i kontakt med. Den hemtjänstpatrull som gjorde rutinbesöket hos paret mellan klockan 10:40 och 11:00 mötte en person i anslutning till fastighetens entré. I polisens kartläggning av hur det såg ut i området vid tidpunkten för morden har man dock inte lyckats komma i kontakat med denna person. Möjligen känner någon igen sig eller har någon kanske sett personen.

Mordutredningen fortsätter med full kraft och fortsatt fokus på kartläggning av det mördade paret samt mycket omfattande och noggranna tekniska undersökningar och analyser. De tekniska undersökningarna är ännu inte färdigställda. Brottsplatsen är fortfarande avspärrad. Man räknar med att de tekniska undersökningarna kan avslutas i denna vecka.

Ewa-Gun Westford, 070-547 18 57

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen