Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

16 oktober 20:27, Övrigt, Göteborg

Polisen har fått in ett stort antal samtal om en explosion med någon typ av ljussken i området kring Tuve torg.

Kl 20.27: Första samtalet som kommer in till polisen talar om en större explosion som kommit från området kring Tuve torg.

Därefter kommer det ett flertal samtal från samma område där man hört en eller två högre smällar samt även sett någon typ av ljussken. Det finns inga uppgifter om några personskador i samband med de första samtalen som kommer in. Platsen är inte heller säkerställd.

Polisen skickar personal till platsen.

Polisen gör en kontroll i det område som pekas ut. Man finner en man på platsen som skjutit fyrverkerier inne i skogen. Även om det möjligen inte är direkt lämpligt så kan polisen inte misstänka mannen för brott. Någon ytterligare förklaring till mannens beteende har inte avrapporterats.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen