Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

16 oktober 20:42, Rån övrigt, Skara

Rån (motvärnsfallet) i butik vid Domprostegården.

Personal ingriper mot en man som stjäl inne på en matvarubutik vid Skaraborgsgatan. När personalen ingriper så slår den misstänkte till en eller flera i personalen och springer från platsen. Kvar på plats finns en kvinna som var i sällskap med den misstänkte.

Personalen följer den misstänkte mannen och larmar polis.  Mannen kastar i från sig en väska som möjligen innehåller stöldgods, väskan omhändertas av personal från butiken. Även väktare larmas till platsen. Strax därefter kommer det in uppgifter om bråk utanför butiken, väktare ingriper. Någon har blivit slagen.  

21.30 En man i 30-årsåldern grips misstänkt för rån och en kvinna i 25-årsåldern tas med för provtagning misstänkt för eget bruk av narkotika.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen