Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

17 oktober 06:00, Sammanfattning natt, Hallands län

Det har varit en normal natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

02.47 Halmstad, bråk
Polis larmas till ett hotell på Hvitfeldsgatan med anledning av ett bråk på ett rum. På rummet grips en man i 30-årsåldern misstänkt för misshandel och olaga hot. Innan förhör får han sova ruset av sig. Den andre mannen som befann sig på rummet är målsägare och han var inte i behov av sjukhusvård.

04.06 Halmsdtad, mordbrand
Polis och räddningstjhänst larmas till Migrationsverkets asylboende i Spenshult med anledning av att det ska brinna i en tvättstuga. Det visar sig att det är kläder som brinner och det mest troliga är att någon tänt eld på kläderna. För att utesluta andra alternativ kommer platsen spärras av i avvaktan på teknisk undersökning. Inga personskador och räddningstjänsten släcker. Byggnaden evakuerades men de boende fick återvända vid 04.40-tiden.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen