Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 17 oktober 13:15

17 oktober 12:33, Brand, Örebro

Det brinner på en adress i Brickebacken.

SOS-alarm meddelar att det brinner på en adress i Brickebacken. Enligt de första uppgifterna från SOS skall det handla om en fullt utvecklad.

I nuläget finns det ingen information om att någon person skall ha blivit skadad.

Polisen är på väg till platsen med flera patruller.

UPPDATERING kl. 12.43

Ingen person skall befinna sig inne i aktuell bostad.

UPPDATERING kl. 12.54

Läget är under kontroll enligt patruller på plats. Räddningstjänsten tror att de kan begränsa branden till den lägenhet där branden startade.

En person, en kvinna, skall vara skadad och hon undersöks nu av ambulanspersonal. Det finns ingen information gällande hur allvarligt skadad kvinnan är.

UPPDATERING kl. 13.12

En förundersökning gällande mordbrand är inledd och aktuell lägenhet är avspärrad för teknisk undersökning.

En person, en kvinna i 40-årsåldern, är frihetsberövad som misstänkt för brottet. Kvinnan befann sig i aktuell lägenhet när branden startade och hon är förd med ambulans till sjukhus med i vart fall brännskador på händerna. I övrigt är det oklart om hon har några skador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen