Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 18 oktober 14:41

17 oktober 21:12, Övrigt, Jönköping

Polisen utreder grovt våldsbrott i Öxnehaga.

Klockan 19.43 larmades polis till Öxnehaga, Jönköping efter samtal om en misstänkt skottlossning. En person har hittats skadad utomhus och förts till sjukhus med ambulans. Skadeläget är i nuläget oklart. Polisen utreder ett grovt våldsbrott och en större polisinsats pågår på platsen. Platsen har spärrats av och polisens tekniker har kallats dit.

2019-10-18, 07.00 polisen har arbetat vidare med utredningen under natten och ett område är fortfarande avspärrat nu på morgonen. Den kriminaltekniska undersökningen inom avspärrningen kommer att forsätta under dagen. Polisen kommer också att forsätta med att hålla förhör med olika personer.

Det finns ingen misstänkt i nuläget. Några ytterligare detaljer om vad polisen har fått fram i utredningen kan inte lämnas eftersom det finns risk för att det kan påverka möjligheterna för polisen att utreda brottet. Polisen kommenterar inte heller skadeläget för den drabbade.

Polisen är fortfarande i inledningsskedet i utredningen och ber att de som har gjort iakttagelser eller har uppgifter om vad som hänt kontaktar polisen på 114 14 eller tar kontakt med poliser på plats i Öxnehaga.

13.20 den drabbade är en pojke i 13-14-årsåldern och han har skador som tyder på att han har blivit beskjuten. Polisen arbetar vidare med utredningen och brottsrubriceringen är försök till mord. Det finns ingen frihetsberövad i utredningen.

14.30 polisen har nu hävt avspärrningarna efter att den kriminaltekniska undersökningen är genomförd på platsen.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen