Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 18 oktober 13:52

18 oktober 04:59, Detonation, Sävsjö

Allmänfarlig ödeläggelse, Sävsjö

Vid kl 01.00 inkom uppgift om en explosion vid en villa i Sävsjö. Entrédörren och andra delar av fastigheten hade skador som tyder på att någon form av explosion inträffat på platsen. Vittnesuppgifter stärker uppgifterna ytterliggare.

I bostadens fanns 2 personer. De personerna skadades inte fysiskt.

Platsen avspärrad och en teknisk undersökning pågår. Nationella bombskyddet finns på plats. En förundersökning gällande allmänfarlig ödeläggelse är inledd.

2019-10-18, 07.25 polisen har arbetat under natten med utredningen av den allmänfarliga ödeläggelsen. Förhör har hållits och en kriminalteknisk undersökning, med polisens kriminaltekniker i samverkan med polisens nationella bombskydd, har genomförts. Polisens utredning fortsätter men det finns just nu ingen misstänkt.

13.45 polisen arbetar vidare med utredningen och brottsrubriceringen är oförändrad. Under eftermiddagen arbetar polisens utredare med att knacka dörr i närområdet för att hålla förhör med personer som kan ha gjort iakttagelser. Det finns ingen frihetsberövad i utredningen.

Polisen är angelägen att komma i kontakt med personer som har gjort iakttagelser och/eller har uppgifter att lämna om händelsen. Alla tips kan vara värdefulla och kan lämnas på 114 14 eller via tipsformuläret på polisens hemsida polisen.se

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen