Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

18 oktober 06:01, Sammanfattning natt, Västra götalands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under kvällen tjänstgör Thomas Fuxborg.

22.40 rattfylleri, Danska vägen, Falköping. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll där föraren, en man, misstänks för rattfylleri. Han tas med för provtagning och fortsatt utredning.

23.46 Rattfylleri, Alingsåsvägen, Borås. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll där föraren, en man, visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning, misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott genom eget bruk.

01.09 Rattfylleri, Äperödsvägen, Uddevalla. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll där föraren, en man, visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas ,ed för provtagning och fortsatt utredning.

04.20 Rån, Floda. Polispatrull skickas till centrala Floda, där en man uppger att han blivit rånad på sin mobil. Rånet ska ha skett i samband med att mannen åkte taxi från Göteborg till Floda. I samband med att mannen ska lämna taxin i centrala Floda, börjar taxichauffören att leta igenom mannens fickor. I samband med det tillgriper han mannens i-phone mobil. Mannen tar sig hem, varifrån polis larmas. Genom att använda funktionen hitta min i-phone, kan denna positioneras till Heden i Göteborg. Polispatrull skickas, och bilen anträffas. I bilen finns mannens tillgripna mobil, och en man, taxichauffören, grips sm misstänkt för rån.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen