Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

18 oktober 06:31, Sammanfattning natt, Hallands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under kvällen tjänstgör Thomas Fuxborg.

00.25 Rattfylleri, Strandvallen, Halmstad. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll, där föraren, en man, visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning, misstänkt för drograttfylleri.

01.11 Stöld, Vallås, Halmstad. Polispatrull stoppar en bil för kontroll, i vilken två män färdas. I bilen anträffar patrullen två cyklar, som misstänks vara tillgripna. Dessa tas i beslag, och en anmälan gällande stöld alternativt häleri upprättas.

04.12 Rattfylleri, Sennan, Halmstad. En man kontaktar polis och uppger att han kört på en dovhjort en stund innan. Mannen finns kvar på olycksplatsen. Polis anträffar föraren i bilen, och han visar då tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen