Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 18 oktober 14:47

18 oktober 11:14, Trafikolycka, Vetlanda

Trafikolycka personbil - lastbil på riksväg 31/47 som är avstängd tillsvidare.

10.18 SOS-larm till polisen om att en trafikolycka ska ha inträffat på riksväg 31/47 mellan Ekenäs och Stensjön. Enligt SOS ska en bilist ha krockat med en lastbil.

10.29 polisen är framme på olycksplatsen.

10.33 de inblandade bilarna står på varsin sida av vägen som stängs av för trafik tillsvidare.

10.34 polisen kontaktar Trafikverket för omledning och skyltning. Vägen beräknas bli avstängd under flera timmar framåt. Lämplig alternativ väg kan vara länsväg 886 via Björköby. Läs mer om hur trafiken påverkas på trafikverkets trafikinformation.

11.20 två personer är drabbade, en person är oskadd och en är mycket allvarligt skadad.

13.25 polisen är klar på platsen, men bärgning pågår fortfarande. Läs mer om vägavstängningen på trafikverkets hemsida. Polisen kommer att utreda olyckan men inledningsvis finns ingen brottsmisstanke.

14.45 föraren av personbilen, en man i 80-årsåldern har avlidit av skadorna han ådrog sig vid olyckan. Hans anhöriga är underrättade av polisen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen