Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 18 oktober 17:09

18 oktober 13:12, Olaga hot, Nyköping

En person greps efter hot.

10.21 en inringare ringde till polisen och berättade att det hade kommit till inringarens kännedom att en person hade formulerat ett hot mot ett flertal personer.

11.13 polisen inleder en förundersökning med brottsrubriceringen grovt olaga hot. Några närmare uppgifter om hur hotet formulerats kan inte lämnas.

11.21 polisen har träffat på den som misstänks ha framfört hotet och han grips som skäligen misstänkt för grovt olaga hot. Han är i övre tonåren och han förs till polisstationen där han kommer att förhöras av polisen och därefter kommer åklagare att fatta beslut om den fortsatta förundersökningen.

17.00 Strax före kl 16 hävdes gripandet, efter att mannen hade förhörts. Ärendet leds av Åklagarkammaren i Nyköping. Eventuella frågor om ärendet hänvisas dit.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen