Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

18 oktober 18:35, Rattfylleri, Norrköping

Man misstänkt för drograttfylleri.

15.45 En polispatrull meddelade ledningscentralen att de hade stoppat en bilist på Kristinagatan i Norrköping. Föraren, en man i 60-årsåldern, blev misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott.

I bilen fanns även en man och en kvinna, båda i 45-årsåldern. Även de blev misstänkta för ringa narkotikabrott. Förutom att alla tre verkade vara påverkade av narkotika så hittade polisen farliga föremål på samtliga vid visitation. Alla tre blev därför även misstänkta för brott mot knivlagen.

Polisen beslagtog bilnycklarna tillfälligt för att förhindra att någon av de misstänkta körde vidare med bilen efter att de genomgått provtagning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen