Uppdaterad 19 oktober 10:35

18 oktober 21:23, Mord/dråp, försök, Eskilstuna

Man skadad i bråk.

Polisen i Eskilstuna har under kvällen arbetat med ett grovt våldsbrott. En man i 20-årsåldern har fått allvarliga skador efter ett bråk med en annan person. Den skadade mannen vårdas på sjukhus för sina skador. Det var personal på Mälarsjukhuset som ringde polisen vid 18.30-tiden, efter att den skadade mannen hade körts dit av en privatperson.

Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord. Det pågår ett arbete med att lokalisera en brottsplats, genom att hålla förhör med personer som kan tänkas ha information om händelsen. Den skadade mannen har ännu inte kunnat höras. När en brottsplats är lokaliserad kommer polisen genomföra en teknisk undersökning.

Det finns i nuläget ingen gripen.

I nuläget finns ingen ytterligare information att lämna i ärendet.

2019-10-19, 10.30 åklagaren har under natten anhållit en man i 20-årsåldern som är på sannolika skäl misstänkt för försök till mord och olaga hot. Förundersökningen leds därmed nu av åklagare och frågor om utredningen hänvisas till åklagarmyndigheten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen