Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

19 oktober 03:28, Mord/dråp, Göteborg

Vid Bergslagsgatan bakom Centralstationen är det en man i 20-årsåldern som blir knivskuren och avlider senare på sjukhus.

Detta sker på en parkeringsplats i närheten av en festlokal mellan Centralstationen och Bergslagsgatan. På plats är det mycket folk och en man ligger ner på marken samt blöder kraftigt. Han tappar medvetandet snabbt och polispatrullen på plats försöker hålla mannen vid liv fram till dess att ambulanspersonal anländer. Mannen körs till sjukhus där han avlider efter en stund. En man i 20-årsåldern pekas ut som gärningsman och grips på platsen. De personer som befinner sig på platsen, nio stycken får följa med till polisstationen för förhör. Kniven som användes anträffas vid platsen och tas i beslag. Platsen spärras av för teknisk undersökning. 

Uppdatering 10.20
Den misstänkte mannen är nu anhållen misstänkt för mord altenativt dråp. Platsen för brottet ska vara utanför en restaurang/festlokal på Gullbergsvassgatan. Polisens tekniker är klara på brottspatsen och avspärrningarna är hävda. Förhör med vittnen fortsätter.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen