Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

19 oktober 07:00, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Det har varit en natt med mycket att göra för polisen.

22.56 Västra Frölunda, allmänfarlig ödeläggelse
Ett flertal personer boende vid Pianogatan ringer och uppger att de hört en kraftig smäll i området. Polis larmas till platsen och kan konstatera att någon fäst en bangers på en entrédörr till en portuppgång som har exploderat. En fönsterruta skadas och i övrigt inga skador. Polisen säkrar resterna av en bangers och håller förhör med boende som sett två yngre män som sprungit från platsen i samband med explosionen. 

23.25 Angered, trafikolycka
Vid Angereds centrum är det en man och en kvinna som blir påkörda av edn bilist som smiter från platsen. I bilen färdades tre män som blivit avvisade från en restaurang där de betett sig illa. De sätter sig i en bil och kör från platsen. På parkeringen kör de på en en kvinna och en man som gick på parkeringen. De smet från platsen. De påkörda personerna kördes till sjukhus för vård och de ska inte vara allvarligt skadade. 

23.57 Vårgårda, trafikolycka
På Boråsvägen är det en yngre man i 25-årsåldern som kör omkull med sin moped och han har ingen hjälm på huvudet. Han körs till sjukhus med skallskador. 

00.57 Uddevalla, skadegörelse
Vid Strömstadsvägen på Varvet/Butlers är det en manlig gäst som kastar in en fyrverkeripjäst på en toalett så att dörren sprängs. Mannen springer från platsen. Han pekas ut och kommer att förhöras.

03.48 Skövde, rån
Vid Rosenlund, Locketorp är det en allmänhet som anträffar en blodig man som blivit misshandlad. Denne uppger för polisen innan han körs till sjukhus för vård att han tagit en svarttaxi från Skövde och i taxin ska han blivit misshandlad av flera personer och blivit av med sin mobiltelefon, klocka samt ring.

  

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen