Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

19 oktober 07:05, Sammanfattning kväll och natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet, 22-07.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Ett flertal personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:43 Trafikolycka, Umeå
SOS får samtal om en singelolycka på E4 i höjd med Hörnefors. Enligt initiala uppgifter har en bilist kört i en avstängd fil, där en bro håller på att repareras, och ner i ett hål. Bärgare drog upp bilen på vägen. Patrullen upprättar anmälan gällande trafikolycka. Ingen person uppges ha skadats i samband med detta.

00:40 Misshandel, Umeå
Polis beordras till Vasaplan med anledning av en pågående misshandel. En kvinna misstänks ha slagit en man. Kvinnan och ytterligare en man som befann sig på platsen omhändertogs för fylleri. En anmälan gällande misshandel upprättas.

01:59 Misshandel, Umeå
Polis beordras till en adress på Teg med anledning av en misshandel. Inringaren har sett stå män som slåss utanför en port. Männen ska därefter ha lämnat platsen. Patrullen påträffar en av männen som uppger att han blivit misshandlad. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen