Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

19 oktober 07:26, Sammanfattning kväll och natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet, 22-07.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Tre personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:38 Trafikolycka, Härjedalen
En bilist har krockat med ett träd i höjd med Olingskog. Föraren togs initialt om hand av ambulanspersonal. Vägen stängdes av i samband med räddningsarbetet, men öppnades igen vid 01:20-tiden.

01:23 Misshandel, Östersund
Polis beordras till Östersunds centrum med anledning av en misshandel. En man ska ha skallat en kvinna. Mannen och kvinna är bekanta med varandra. Mannen, som är i 25-årsåldern, greps misstänkt för misshandel. På grund av berusning har han ännu inte kunnat höras.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen