Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

19 oktober 08:05, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköpings län.

07.45 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 60-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, tio personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning, ingen har fått följa med för provtagning på grund av påverkan.

00.26 polisen fick samtal om att en bilist körde omkring på gräsmattor på Asecsområdet i Jönköping. Ärendet larmades ut till polispatrullerna och efter en kort stund stoppades bilen för en kontroll. Polisen påbörjade en utredning om skadegörelse och bilföraren, en man i 35-årsåldern misstänks nu för skadegörelsen. Han blev inte frihetsberövad.

01.37 en man i 25-årsåldern bötfälldes förargelseväckande beteende genom att ha urinerat offentligt på Barnarpsgatan. Det kostade honom 800:-

03.25 ett tidningsbud anmälde att hen hade blivit bestulen på sin cykel med last, på Ringvägen i Värnamo. Cykeln var fullpackad med tidningar och paket till privatpersoner. Polisen åkte till platsen, spanade och påbörjade en utredning om stöld utan misstänkt. Cykeln är en Monark transportcykel.

Utöver dessa ärenden har polisen haft något fall av svårutredd misshandel med påverkade personer som inte blivit allvarligt skadade. Ingen har frihetsberövats i dessa fall.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen