Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

19 oktober 11:10, Olaga hot, Trosa

En gripen misstänkt för olaga hot.

09.07 polisen fick samtal om att en kvinna skulle ha blivit utsatt för ett olaga hot i anslutning till sin bostad i Trosa. Den som ska ha hotat den drabbade kvinnan är en man som hon har/haft en relation med. Kvinnan kunde ta sig bort från platsen och möta upp en polispatrull som kom till hennes undsättning.

Polisen har påbörjat en utredning om olaga hot och förhör kommer att hållas med kvinnan, som är i 35-årsåldern och andra som kan bidra till polisens utredning.

Polisen genomförde en husrannsakan i mannens bostad och kunde gripa honom och föra honom till polisstationen där han kommer att förhöras. Efter förhöret kommer åklagare att fatta beslut om den fortsatta förundersökningen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen