02 oktober 06:24, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 30-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits och inga grövre brott har kommit till polisens kännedom. Ett par ärenden som sticker ut från övriga:

01.14 Det kom larm från SOS om en trafikolycka. En bilist skulle ha väjt för en älg och kört av vägen. Detta var på länsväg 599 vid Reftele, Gislaved. Polis var på platsen. Två personer var drabbade, den ena klagade på ryggsmärtor men båda kunde ta sig ur bilen. I övrigt är skadeläget oklart för polisens presstjänst. Bilen behövde bärgas därifrån.

02.42 Det kom larm om ett brinnande fordon på Bokvägen i Gislaved. Det visade sig vara en fyrhjuling. Räddningstjänsten släckte branden. Polis var på platsen och det finns en misstanke om att branden var anlagd. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

I övrigt har polisen bland annat hanterat mer lindriga viltolyckor, utfärdat böter för trafikbrott, genomfört en mängd kontroller efter eget initiativ eller efter larm från allmänheten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen