02 oktober 06:32, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat ett 30-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits och inga grövre brott har kommit till polisens kännedom. Två ärenden som sticker ut:

00.43 Polis larmades till en bostad i området Gredby, Eskilstuna. En kvinna skulle ha blivit misshandlad av en man. Polis och ambulans kom dit. Kvinnan, som är i 50-årsåldern, var inte allvarligt skadad och behövde inte föras till sjukhus. Mannen, som är i 60-årsåldern, blev inte gripen men polisen upprättade en anmälan om misshandel.

23.00 Det kom samtal om en viltolycka på riksväg 52, precis utanför Katrineholm. En bilist hade kört på en utter, som dog i krocken. Inga personskador fanns att rapportera. Polisen åkte till platsen för att ta hand om djuret, då utter hör till statens vilt och ska skickas på analys.

I övrigt har polisen hanterat ett par narkotikapåverkade personer, utfärdat böter för trafikbrott, samt genomfört en mängd kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten, som inte har lett till brottsmisstankar.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen