Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

20 oktober 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet, 22-07.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Fyra personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Fyra bilister i Sundsvall har bötfällts för trafikbrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:40 Trafikolycka, Timrå
Polis åker till Timrådalen där föraren av en epa-traktor kört i diket. Inga personskador och föraren har själv beställt bärgare. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

01:01 Rattfylleri, Sundsvall
En patrull kontrollerar en bilist i centrala Sundsvall. Föraren, en man i 20-årsåldern, visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. Han misstänks för drograttfylleri och ringa narkotikabrott. Även en passagerare medtogs för provtagning, misstänkt för ringa narkotikabrott.

03:27 Trafikolycka smitning, Sundsvall
Polisen får samtal om en bilist som backat på en bil i Stenstan. Bilisten har sedan försökt åka från platsen. Patrullen åker till platsen, håller förhör och upprättar anmälan gällande trafikolycka smitning.

03:51 Misshandel, Örnsköldsvik
Polis beordras till en adress i Örnsköldsvik där en man försöker ta sig in i en lägenhet. Mannen, som är i 35-årsåldern, grips misstänkt för misshandel och olaga hot. Målsägande är en kvinna han har en relation med. Det finns inga uppgifter om att hon ska ha behövt uppsöka vård.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen