Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 20 oktober 09:35

20 oktober 08:36, Övrigt, Gislaved

Allmänfarlig ödeläggelse.

04.19 polisen fick samtal om att en smäll hade hörts vid en bostad i Gislaved. Polisen åkte till platsen för att ta reda på vad som hänt.

I närheten av huset har polisen anträffat ett föremål som ska undersökas närmare. Polisen har skickat bilder på föremålet för att få en bedömning av Polisens Nationella bombskydd.

04.50 det finns inga skador på byggnaden där det misstänkta föremålet har anträffats. Inte heller har några personer skadats.

05.38 En utredning om allmänfarlig ödeläggelse är påbörjad och bombtekniker ska undersöka föremålet närmare.

05.56 polisen spärrar av ett område omkring den aktuella byggnaden.

09.25 polisens bombtekniker har nu undersökt föremålet, säkrat det och tagit bort det från platsen. Föremålet hade inte kunna förorsaka någon större skada. Polisens avspärrningar tas nu bort. Förundersökningen fortsätter dock.

Polisen är intresserade av att komma i kontakt med personer som vet något eller som har gjort iakttagelser av fordon eller personer i området omkring Marielundsgatan - Skiftesgatan - Henjavägen i Gislaved under natten. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär.

Det finns ingen frihetsberövad.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen