21 oktober 06:57, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 40-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En person har gripits misstänkt för brott (se nedan).

23.16 Polis och ambulans beordrades till en adress i Gislaveds kommun med anledning av en misshandel. När polis kom fram till platsen fanns två personer i bostaden. En person hade skadats med ett tillhygge och tillfogats en sårskada. Den skadade, en man i 50-årsåldern, fördes till sjukhus i ambulans. Den andra personen, en kvinna i 50-årsåldern, greps. Kvinnan är misstänkt för grov misshandel.

05.32 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand i en bostad i Krängsberg. Ingen person skadades i branden. Polisen har upprättat en anmälan om brand utan misstanke om brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen