Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

21 oktober 06:58, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 45-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Tre personer har gripits misstänkta för brott (se nedan).

23.45 Polis tog emot flera samtal från personer som hört skottlossning i Norrköping. Enligt samtalen hade ljuden hörts över ett stort område i staden, samtal kom från bland annat Klingsberg och Hageby. Flera polispatruller beordrades ut och har undersökt ett flertal platser, hållit ett flertal förhör men varken brottsplats eller någon målsägande har hittats. Polisen har upprättat en anmälan om grovt vapenbrott.

01.08 Polis larmades med anledning av ett inbrott i ett källarförråd i området Hejdegården, Linköping. En boende hade ertappat två män vid de uppbrutna förråden och tumult hade uppstått. Polis åkte till platsen, en brottsplatsundersökning har gjorts och förhör har hållits. Händelsen utreds som rån.

05.30 Polis larmades med anledning av ett pågående inbrott i en restaurang i Gamla staden, Norrköping. Tre personer hade setts lämna platsen och polis kunde snart lokalisera dessa tre till centrum där de greps. Två av de gripna är män, den tredje är en kvinna. Det stulna godset uppges vara alkohol.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen