Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

21 oktober 07:00, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 30-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Två personer har gripits misstänkta för brott (se nedan).

22.15 Polisen tog emot ett samtal gällande ett hot mot en person boende på en adress i Flen. Två personer skulle hotat en tredje till livet. Hotet skulle ha skett via telefon och sedan skulle de två som hotat åkt till den aktuella adressen. Polis åkte till platsen och två personer greps misstänkta för hotet. En av de gripna, en man i 35-årsåldern, anhölls under tidig morgon. Den andre gripne, en pojke i tonåren, har överlämnats till vårdnadshavare.

00.52 Polis larmades med anledning av ett inbrott i en skola i Nyköping. Väktare hade varit på plats och konstaterat att det varit inbrott i skolan. Någon eller några personer hade tagit sönder en dörr för att ta sig in. Polis åkte till adressen och en anmälan om försök till stöld genom inbrott har skrivits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen