21 oktober 08:28, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning.  Polisen har utöver nedanstående ärenden även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Fyra viltolyckor har inträffat i Jämtlands län under tidig måndagsmorgon:

06:07 Olycka mellan lastbil och älg på E45 vid Fåker-Näs, Östersund. Inga personskador har uppkommit. Det är oklart om älgen skadades, en eftersöksjägare kallas ut för att kontrollera saken.

06:24 Olycka mellan personbil och rådjur på riksväg 84 i Hede, Härjedalen. Ingen person har kommit till skada. Det är oklart om rådjuret skadades, det lämnade platsen efter olyckan. En eftersöksjägare kallas ut för att kontrollera djuret.

07:04 Olycka mellan personbil och rådjur på länsväg 344 i Ede, Hammerdal. Ingen person har kommit till skada. Det är oklart om rådjuret skadades, det lämnade platsen efter olyckan. En eftersöksjägare kallas ut för att kontrollera djuret. 

07:26 Olycka mellan personbil och älg på E45 i Lövberga, Strömsund. Inga personskador har uppkommit. Älgen är död och ligger i diket i södergående riktning. Personbilen måste bärgas från platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen