22 oktober 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser.

23.23 Rån, Göteborg
På Norra Hamngatan stoppas en polispatrull av en man som blivit sparkad och rånad vid Arkaden. Det är för närvarande oklart vad han blivit rånad på. Inga kända personskador.

23.30 Brand, Borås
Larm om att en bil brinner på Gråbergsgatan. Enligt räddningstjänsten har ytterligare en bil blivit brandskadad. Anmälan om skadegörelse genom brand.

23.30 Misshandel, Borås
Larm om att en person ska ha blivit knivskuren i en lägenhet i Hässleholmen och polis samt ambulans kallas till platsen. En kvinna förs till sjukhus med ambulans och en man i 40-årsåldern grips misstänkt för grov misshandel. Kvinnans skador uppges inte vara livshotande. Omständigheterna är för närvarande oklara. Lägenheten spärras av och förhör med de inblandade pågår.

01.36 Stöld, Skara
Det har varit inbrott i en kiosk på Sankt Larsgatan. En ruta ska ha krossats och flera personer har lämnat platsen, troligtvis till fots. Polis med hund söker i området men i nuläget är ingen gripen. Det är för närvarande oklart vad som stulits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen