Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

22 oktober 08:09, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Västerbottens län, en sammanfattning av nattens händelser.

22.51 Stöld/inbrott försök, Robertsfors, Flarken
Samtal från en man som några minuter tidigare fått en dörr sönderslagen, han har också observerat två personer utanför huset. Anmälaren beger sig ut för att leta efter dem, och konfronterar två män en bit från bostaden. De avviker då från platsen. En polispatrull har hållit förhör med anmälararen och upprättat en anmälan. De har även letat efter de två männen i området, dock utan att anträffa dem. Det är oklart om något har tillgripits.

00.05 Trafikolycka vilt, Umeå, Röbäck Slättmarksvägen-Travbanevägen
Personbil som kolliderat med ett rådjur. Inga personskador uppstod. Rådjuret avled vid kollisionen och en eftersöksjägare kontaktades för att ta reda på kroppen.

02.00 Fylleri, Skellefteå, Örviken
Samtal om en mörkklädd och till synes berusad man vid brofästet. En polispatrull anträffar och omhändertar mannen som visade sig vara efterlyst då han uteblivit från kontakt med frivården.

07.25 Trafikolycka vilt, Vindeln, länsväg 363
Personbil som kolliderat med ett rådjur. Inga personskador uppstod. Rådjuret lämnade platsen, men kan ha skadats. En eftersöksjägare har kallats till platsen för att spåra och kontrollera det.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen