Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

23 oktober 06:06, Sammanfattning natt, Västra götalands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under kvällen tjänstgör Stefan Gustafsson.

22.19 Skadegörelse, Uddevalla. Polispatrull anträffar en man på Norgårdsvägen, som springer då polis ska kontrollera honom. Han kan dock hinnas i fatt, och i anslutning till kontrollen upptäcks ett flertal vara krossade på en skola på adressen. Mannen, född -91, grips som misstänkt för skadegörelse. Han är nu anhållen av åklagare.

00.22 Rån, Julaftonsgatan, Göteborg. En kvinna möter flera ungdomar som vill köpa hennes elcykel. Hon uppger att den inte är till salu, och hon lämnar platsen. Strax därefter blir hon knuffad av en kille, som i anslutning till det tillgriper hennes cykel. Polis möter upp målsägande, och en anmälan om rån upprättas. Det finns ingen misstänkt för rånet.

22.27 Trafikbrott, Stenby, Bengtsfors. Polispatrull ska stoppa en personbil för kontroll där föraren, en kvinna, inte stoppar på polisens stoppsignal. Ett förföljande inleds, varefter bilen stannar. Kvinnan misstänks för drograttfylleri, och tas med för provtagning. Hon är även misstänkt för att inte stannat på polismans tecken, olovlig körning, narkotikabrott samt brott mot knivlagen.

02.41 Försök till mord, Skövde. Polisen får samtal om en skottlossning i Skövde. Polispatruller beordras till platsen, som därefter spärras av för en teknisk undersökning. Denna kommer att genomföras under förmiddagen. En förundersökning om försök till mord är inledd. Händelsen har inte medfört några personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen